Ben je een e-commerce/bol.com coach en wil je wat extra verdienen?
Promoot ons dan bij je klanten.

Als je klanten naar ons doorverwijst, ontvang je €25 voor de eerste listing die jouw klant bij ons afneemt.

Hoe doe je dit? Als expert vertel je jouw klant dat wij gewoon goed zijn in wat we doen. Je kunt ons portfolio bekijken en zult enkele grote namen zien staan. We hebben samengewerkt met meerdere grote spelers, maar helaas kunnen we die namen niet delen. Het is dus niet nodig om je klanten verleiden met korting; zo behoud jij als coach het grootste deel van de commissie.

Aan het einde van de maand stuur je een lijst met namen (voornaam en achternaam) van de mensen die je naar ons hebt doorverwezen. Die stuur je naar bedrijfszaken@operiummedia.nl Wij zullen in ons systeem controleren of ze een listing hebben afgenomen. We laten je weten hoeveel het totale bedrag aan commissie is, waarna je een factuur kunt sturen die wij zullen betalen. Wij betalen 1x per maand uit.

En het allerbelangrijkste is natuurlijk dat door met ons samen te werken, jouw klant die je coacht een grotere kans heeft om sales te genereren op Bol, wat weer gunstig is voor jouw reputatie als coach.

Met deze informatie kun je meteen aan de slag. We kijken uit naar een langdurige samenwerking!

We zijn er om te helpen

Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op! Dit kan via de WhatsApp chat rechtsonder of via onze e-mail: info@operiummedia.nl

Hoe ontvang ik betalingen?
Hoe kan ik erop vertrouwen dat het nauwkeurig wordt bijgehouden?
Hoe meld ik me aan?