Features V1

Onze diensten

Infografieken

Infografieken voor visuele communicatie over je product, zodat jouw conversie een ongekende boost krijgt

Branding

Je merkkleuren en elementen komen terug in je listing, zodat klanten je altijd kunnen herkennen

Product fotografie

Super snelle witte achtergrond en lifestyle fotografie service, zodat jij binnen enkele dagen de juiste content hebt voor je product listing

Logo-ontwerp

E-commerce logo-ontwerp, zodat jij een merk kunt bouwen voor lange termijn op elk platform

Private label

Product verpakkingen die een wow-factor hebben voor jouw klanten

Copywriting

Met overtuigende teksten til jij jouw conversie naar het hoogste level

Features V2

4 Redenen om voor
Operium Media te kiezen

Hogere conversie

Volgens Bol.com onderzoek verhoogt een goede hoofdafbeelding het conversiepercentage met een verbazingwekkende 400%. Kwalitatieve additionele afbeeldingen verhogen dit percentage nog met 20%. Mensen verwerken visuele prikkels 60.000 keer sneller dan prikkels via andere zintuigen. Niet gek dus dat jouw afbeeldingen cruciaal zijn; consumenten kopen met hun ogen!

Verkopen via bol.com
E-commerce

E-commerce expertise

Met ruim 7 jaar ervaring binnen design, e-commerce en marketing begrijpen wij exact hoe jij als verkoper klanten tot aankoop kunt overtuigen. Daarnaast weten wij precies hoe beeldmateriaal moet worden aangeleverd bij Bol en waar goede additionele afbeeldingen aan moeten voldoen.

Branding expertise

Branding is belangrijker dan ooit en vormt een cruciale factor bij het creƫren van onderscheid tussen jou en de concurrentie. De juiste kleuren, fonts en uitstraling hebben een gigantisch effect en bepalen in combinatie met merkconsistentie jouw lange-termijn succes.

Zo heeft onze klant Muscqler met de expertise van Operium consistentie binnen professionele branding bereikt en haalt het merk nu sponsordeals binnen met topatleten als Rolf Sanches, die anders onmogelijk waren!

Bol.com omzet
Logo design voor bol.com en amazon.com, e-commerce logo design

Betaalbaar

Mediabedrijven die samenwerken met A-merken rekenen duizenden euro's voor hun hulp en service. Operium Media levert gelijkwaardige resultaten en ontwerp van professionele kwaliteit, maar dan voor een aanzienlijk lagere prijs. Waar het gemiddelde uurtarief van een premium designer rond de 90 euro ligt, ontvang je bij ons voor dit geld al bijna een complete listing!

Features V3